BejelentésMagyar Mitochondriális Betegek Társasága
Mert együtt könnyebb

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON

 

Honlapunkon található információkkal, betegségleírásokkal mind a betegeknek, családtagoknak, mind a szakembereknek szeretnénk segítséget nyújtani a Mitokonriális Betegségek megismerésében.

A Mitokondriális Betegségek összetettsége, a tünetek sokszínűsége már a betegség felismerését is megnehezíti. Talán ebben is segíthetünk az általános részekben (BETEGEKNEK).

Ha pedig már megtörtént a diagnosztizálás, akkor a betegségleírások, terápiás lehetőségek, gyógytorna, diéta az ami számtalan hasznos információt tartalmaz mindenki számára.

A betegség leírásokban található információk (SZAKMAI OLDALAK) a betegeknek kissé idegennek tűnhetnek, hisz sok benne a latin, genetikai kifejezés. Azonban ezen betegségek "magyarabbra" fordítása igen nagy nehézséget jelent a speciális kifejezések genetikai fogalmak miatt, melyeket lehetetlen általános irodalmi nyelvezetre konvertálni. Ezek megértésében bármikor szívesen segítünk, de úgy gondoljuk hogy bármely mitokondriális beteg kezelőorvosa is szívesen áll rendelkezésre ezen információk és a betegség kapcsán felmerült kérdések megvitatásában.

 

Reméljük sok hasznos információt találnak az oldalakon. Mail címünkre várjuk véleményeiket, kérdéseiket.

 

Magyar Éva

 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!